MENU

Studio mocka. Wie is dat eigenlijk?

Jolien Lintermans
Jolien LintermansGrafisch Ontwerperjolien@studiomocka.be
Als 11-jarige wist ik al heel goed wat ik later wou doen. Grafisch ontwerper worden. Vreemd, want ik kon helemaal niet goed tekenen. Na heel wat woensdagnamiddagen in de tekenschool, bachelor studie grafisch ontwerp in Genk MAD faculty, master studies in LUCA Brussel en buitenlandse werkervaring in Stockholm kan ik mezelf dan met trots grafisch ontwerper noemen. Na enkele jaren ervaring in grafische bureaus, ben ik als freelancer gestart. De beste keuze ooit! Met heel veel goesting vertel ik dus heel graag jou verhaal!
Billie
BillieOffice doginfo@studiomocka.be
Wat is een ontwerper zonder office dog? Billie zorgt elke dag weer voor het nodige enthousiasme en helpt me er (op haar manier) aan herinneren dat er soms ook gewandeld moet worden. Na een wandeling, trouwe voetenligger onder de bureau! Love it! Billie verovert ook op een heel eenvoudige wijze de harten van de klanten! Love it even more!

Mijn verhaal

Likes & dislikes

Knuffels van billie

Rommelige ontwerpen

Less is more!

De geur van verse koffiebonen

De geur van vers drukwerk

gepixelde advertenties

Spruitjes

grafisch ontwerp

Heb jij een idee, maar nog geen vorm? Studio Mocka tovert jouw verhaal om tot een smaakvol ontwerp!
Ontdek meer!

Branding huisstijl

1+1 = 3. Ahja toch? Want met een complete huisstijl sta je niet alleen een stapje voor, je maakt ook dadelijk de juiste indruk! En denk eraan, een eerste indruk maak je maar één keer! Zorg ervoor dat jou organisatie of bedrijf de juiste maakt!
Ontdek meer!

Persoonlijke verhalen

Een persoonlijke boodschap, dat verdient een persoonlijke vorm! Een kaartje op maat om een geboorte, trouwfeest,... aan te kondigen. Leuker dan een standaard kaartje, toch?
Ontdek meer!